Nad Arem

logo_nad_arem

Sery robimy z pasji… do kóz i sera oczywiście. Wszystko zaczęło się w 1992 roku od jednej kozy imieniem Pyza, która podbiła serce mojej mamy i nauczyła, ze koza potrzebuje przestrzeni
i różnorodności. I tak nasze stado, liczące obecnie ponad 280sztuk matek, codziennie przemierza warmińskie łąki, mokradła i zagajniki w poszukiwaniu dobrego i różnorodnego pożywienia.
One wiedzą co dobre, a my mamy pewność, że mleko z którego powstają oferowane przez nas produkty jest pełnowartościowe mądrością natury.
Sery i twarogi powstają wyłącznie ze świeżego, niepasteryzowanego mleka pochodzącego z własnej hodowli. Mleko przetwarzamy do 3 godzin od udoju, a procesie produkcyjnym nie używamy żadnych konserwantów ani ulepszaczy typu chlorek wapnia. Dzięki temu Nasi klienci mają gwarancję najwyższej jakości.

+48 691 784 917

nadarem@op.pl

Skontaktuj się z nami

captcha